четверг, 18 февраля 2016 г.

Տորթ «Միկադո». Պատրաստման եղանակը



Բաղադրությունը՝ Ձու-7 հատ Թթվասեր-1 թեյի բաժակ Շաքարավազ-600 գրամ Ալյուր-5 բաժակ Խտացրած կաթ (եփած)-2 հատ Կակաո-1 ճաշի գդալ Սոդա
-թեյի գդալի ծայրով Կարագ-600 գր

Ընկույզ 1 բաժակ թթվասերը և 1 թեյի գդալ սոդան խառնել, ավելացնել 3 ձու, լավ խառնել: Այնուհետ ավելացնել 100գր կարագ, խառնել հարիչով, ապա ավելացնել 1 բաժակ շաքարավազ և 5 բաժակ ալյուր: Պատրաստել 7-8 գունդ: Գրտնակի օգնությամբ գնդերը բացել ջեռոցի տարրայի մեջ և թխել: Կրեմը պատրաստելու համար 4 ձվի դեղնուցը, 1 բաժակ շաքարավազը, 500 գրամ կարագը, 2 հատ եռացրած խտացրած կաթը, 1 ճաշի գդալ կակաոն հարիչով լավ հարել: Շերտերը միացնել կրեմով, վրան լցնել շոկոլադի փոշի ու քերած ընկույզ:

Комментариев нет:

Отправить комментарий