четверг, 18 февраля 2016 г.

ՄԱԾՈՒՆՈՎ ԳԱԹԱ



1 տուփ մարգարինը 1 բաժակ ալյուրի հետ ձեռքերով տրորել, ավելացնել 1 բաժակ մածուն`1 թեյի գդալ սոդայով,մի պտղունց աղ, ու այնքան
ալյուր, որ ստացվի փափուկ խմոր: Խմորը թողնել հանգստանա կես ժամ, հետո գրտնակել, խորիզը տարածել խմորի վրա, ռուլետի պես փաթաթել, երեսին ձու քսել,կտրել ու թխել:Խորիզ-Հալած յուղ 2 ճաշի գդալ, 1բաժակ շաքարավազ,ու այնքան ալյուր,մինչև միատարր ու փխրուն զանգված դառնա:

Комментариев нет:

Отправить комментарий